Nieuwjaarsconcert 2010

Ieder jaar wordt begin januari het Nieuwjaarsconcert gegeven door fanfare De Volharding. Ook deze keer zal het concert plaatsvinden in het knusse kerkje in Enspijk. Net als andere jaren zullen we ook dit jaar weer een gevarieerd programma laten horen, van klassiek tot modern. Er zal o.a. Organ Fugue van J.S. Bach, duet uit de Palingvissers, Radetzky Mars en (natuurlijk) Happy New Year gespeeld worden. Zoals u ziet, biedt het concert ook nu weer voor ieder wat wils. In de pauze kunt u, onder het genot van een drankje, achter in de kerk even bijpraten om daarna weer verder te kunnen genieten van het concert.

Na afloop wordt er in het koor van de kerk een gezellige borrel georganiseerd om na te praten en kennis te maken met andere mensen. Vanzelfsprekend is iedereen van harte uitgenodigd op 9 januari 2010, aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis.

Joke Kant

Dit bericht is geplaatst in Optredens & Activiteiten, Orkest en getagd . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Nieuwjaarsconcert 2010

  1. Anco van Soelen zegt:

    Buiten was het een koude winteravond maar binnen was het een warm nieuwjaarsconcert.

  2. Hans van Gelderen zegt:

    Iedereen hartelijk dank voor jullie inzet. Goed concert gegeven en er was een mooie opkomst van luisteraars. Dank aan de inval krachten. Al met al een geslaagde avond.

    Tot deinsdag!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *