Ledenwerfactie: BackStage

Zaterdag 23 januari 2010 van 15:00 tot 17:00 organiseert De Volharding een ledenwerfactie in ‘t Duifhuis. Voor het eerst in de geschiedenis geven alle groepen (majorettes, tamboers en orkest) van de vereniging een kijkje achter de schermen. Natuurlijk kent u ons van onze optredens zoals het Voorjaarsconcert en de rondgang op Koninginnedag. Echter, deze middag laten we zien hoe deze resultaten worden behaald.

BackStage ledenwerfactie

De majorettes geven een openbare repetitie in de foyer van ’t Duifhuis. Zij zullen laten zijn hoe een repetitie verloopt om stap voor stap een show op te bouwen. De aanwezige ‘nieuwe’ majorettes kunnen direct meedoen. Onze instructrice Diana Kievit heeft meerdere batons hiervoor beschikbaar.

In de grote zaal zullen de tamboers en orkestleerlingen afwisselend laten zien en horen hoe een repetitie of muziekles verloopt. Onze tamboerinstructeur Louis van Leer heeft een aantal grote en kleine troms beschikbaar zodat ‘nieuwe’ tamboers direct kunnen beginnen met hun eerste les. De orkestleerlingen laten zien hoe een individuele muziekles en groepsrepetitie verloopt. Trompetten, bugels en andere instrumenten zijn aanwezig om onder begeleiding van onze lerares Anneke Konings – Kros een eerste les te krijgen.

Infoblad Opleiding voor orkestleden

Infoblad Tamboers

Infoblad Majorettes

De Volharding wil met deze ledenwerfactie laten zien dat niet alleen onze optredens leuk en gezellig zijn, maar ook onze repetities. Tijdens deze actie zullen er een aantal leden aanwezig zijn om informatie te verstrekken en vragen te beantwoorden. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Muzikale groeten,

Werkgroep Ledenwerving
Diana Kievit
Anco van Soelen
Jan van Toorn

Dit bericht is geplaatst in Korps, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Ledenwerfactie: BackStage

  1. Hallo,

    Namens de werkgroep BackStage wil ik alle deelnemers bedanken voor hun inzet om deze ledenwerfactie tot een succes te maken. Er waren veel bezoekers die een eerste muziekles hebben gevolgd. Het was erg gezellig.

    Met vriendelijke groeten

    Diana Kievit, Anco van Soelen en Jan van Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *