Duoconcert met Jubilate Deo

Zaterdag 27 november 2010 geeft het Christelijk gemengd koor Jubilate Deo samen met Fanfarekorps De Volharding beide uit Deil weer een ‘Duoconcert’.

Het concert zal bestaan uit een gevarieerd muziekaanbod, welke wordt uitgevoerd door het koor, het orkest en een kwintet. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden. Het koor staat onder leiding van dirigent  Henk van Henk van de Plassche en wordt begeleid door pianiste Marjan Fey. Het fanfarekorps De Volharding wordt gedirigeerd door Anneke Konings – Kros.

In de Hervormde kerk in Deil wordt het concert gehouden en het begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Na afloop is er een vrijwillige bijdrage bij de uitgang van de kerk. U bent van harte welkom.


De foto’s zijn gemaakt door Gert van Weelden.

Dit bericht is geplaatst in Optredens & Activiteiten, Orkest en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *