Bezoek Basisschool + Blazersklas

Op woensdagochtend 17 maart zijn enkele leden en de dirigent van fanfarekorps “De Volharding” op bezoek op de basisschool in Deil geweest. Er zijn deze ochtend vier presentaties aan de leerlingen van groep 5 tot en met 8 van de basisscholen uit Deil en Enspijk gegeven.

Actie: Blazersklas

In april wordt er een blazersklas opgestart. Beginnende orkestleerlingen krijgen eenmaal per week in groepsverband les. Na vijf lessen geven de leerlingen een uitvoering. De totale kosten zijn 10 euro per leerling. De fanfare zorgt voor het instrument, de muziek en de lesruimte. Interesse? Vul dan het inschrijfformulier in.

De uitnodiging aan de leerlingen is hier te lezen.

Dit bericht is geplaatst in Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Bezoek Basisschool + Blazersklas

 1. Marion zegt:

  Leuk initiatief!
  Ziet er allemaal gezellig uit!

  Groetjes,
  Marion

 2. Jakkenanna zegt:

  ik was even bij het begin van de ochtend en de kleuterjuffen maakten handig gebruik van onze aanwezigheid om Meneer John in het zonnetje te zetten, die toevallig jarig was. Dus onder muzikale begeleiding van ons werd hij toegezongen door de groepen 1 en 2.
  Ik hoop dat de rest van de ochtend net zo leuk was als vorig jaar!!!

  Jakkenanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *