Moederdagbrunch 2007

Datum: Zondag, 13 mei 2007 Aanvang: 11:00 – 15:00
Lokatie: De Rotonde, Enspijk Wie: Vrijwilligers
  moederdagadvertentie_2007.jpg  

 

Logo De RotondeIn samenwerking met restaurant “De Rotonde” organiseert Fanfarekorps “De Volharding” dit jaar de Moederdagbrunch op zondag 13 mei.

De brunch begint om 11.00 uur met een kopje koffie, thee of voor de kinderen fris. Daarna kunt u genieten van een heerlijke soep, diverse soorten luxe broodjes, zoetwaren (o.a. jam en hagelslag), luxe vleeswaren (o.a. parmaham, beenham, rosbief etc.), diverse soorten kaas (o.a. roombrie, vruchtenkaasjes etc), koude salades (o.a. pastasalade, huzarensalade en zalmsalade), gerookte vissoorten, diverse warme gerechten zoals pasteitjes met ragout, roerei met uitgebakken spekjes, gemarineerde varkenshaas met satésaus en rijst en gebakken kibbeling met remoulade saus. Als dessert serveren wij verse fruitsalade, diverse soorten puddingen, diverse soorten schepijs, Tiramisu, soesjes en slagroom. Tijdens de brunch kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange en ranja voor de kinderen.

De kinderen kunnen worden geschminkt door Marjan Belter van Maskerade Belter. Eveneens zal zij van ballonnen allerlei leuke dieren en figuren draaien.

De locatie en het eten en drinken wordt kosteloos verzorgd door restaurant “De Rotonde”. De bediening, de afwas, het opruimen en promotie worden gedaan door de leden van “De Volharding”.

De prijs van de brunch bedraagt € 19,95 voor volwassenen en voor kinderen tot 12 jaar € 1,50 per levensjaar. De gehele opbrengst van deze dag is voor de vereniging ten behoeve van het instrumentenfonds! Reserveer een tafel bij de voorzitter, tel. 0345 – 651548 of bij restaurant “De Rotonde”, tel. 0345 – 651316.

Update 10 mei 2007: Inmiddels zijn er meer dan 150 reserveringen. Het is niet meer mogelijk om te reserveren. De Volharding is zeer tevreden met dit resultaat!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *