Anjercollecte 2007

Datum: Dinsdag, 29 mei 2007 Aanvang:
Lokatie: Enspijk/ Deil
Wie: Alle leden

 

De Anjeractie is de jaarlijkse collecteweek van het Cultuurfonds welke elk jaar in mei plaatsvindt. Dit jaar is de Anjeractie van 29 mei tot en met 2 juni. Tijdens deze week gaan tienduizenden collectanten met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor cultuur en natuurbehoud in Nederland. Mede dankzij deze giften kan het Cultuurfonds ruim 3.600 projecten ondersteunen, bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuw repertoire voor fanfare of koor.

  logocultuurfonds_horizontaal_kleur.jpg  
     

De leden van “De Volharding” gaan in de dorpen Deil en Enspijk alle huizen langs. Van de opbrengst komt tweederde deel ten bate van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het overblijvende deel is voor onze vereniging.

Meer informatie vindt u op www.prinsbernhardcultuurfonds.nl.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *