Voorjaarsconcert 2014

Op zaterdag 22 maart had Fanfarekorps De Volharding haar jaarlijkse Voorjaarsconcert in ’t Duifhuis te Deil. Het thema van deze avond was “Cowboys en indianen”.

De avond werd begonnen door de tamboers onder leiding van instructeur Louis van Leer. Zij zetten een daverend programma zien, dat geheel bij de stijl van het thema paste. Daarna was het de beurt aan de mini-, junior- en majorettes die hun spetterende shows lieten zien, waarvan een aantal hoge ogen gooiden op het NK.

Voorjaarsconcert 2014 met als thema Cowboys en Indianen

Voor de pauze werden zoals vanouds de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar bleef het niet alleen bij jubilarissen. Voorzitter Hans van Gelderen verzocht onze leden Wim de Jong, Gerrit-Jan Hakkert en Henk van Bavelgem op het podium te komen. Na een inleiding werden de nietsvermoedende heren, die al van jongst af aan lid zijn en diverse functies hebben bekleed, benoemd tot erelid. Uiteraard werden ook de echtgenotes even in de bloemen gezet.

Na de pauze speelde het orkest onder leiding van dirigent Hans van Esschoten muziekstukken die geheel in stijl van het thema waren. De finale werd door het gehele korps verzorgd.

Meer foto’s zijn hier te zien.

Eén gedachte over “Voorjaarsconcert 2014”

  1. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de inzet op het voorjaarsconcert. Het was een superavond, vele positieve reacties mogen ontvangen van het publiek.
    Tot deinsdag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *