Voorjaarsconcert 2011

Om de traditie voort te zetten, geeft fanfare De Volharding dit jaar wederom een voorjaarsconcert. Al enkele jaren op rij koppelt de fanfare succesvol een thema aan het concert. Dit jaar is er gekozen voor het thema “The Eighties”. De fanfare neemt u mee op reis naar de muzikale hoogtepunten uit de jaren tachtig. Vele bekende klanken zullen de revue passeren, waaronder de klanken van: Doe Maar, Michael Jackson, de Dolly Dots en vele anderen! Tijdens het voorjaarsconcert kunt u ook genieten van de majorettes, die hun nieuwste shows op zullen voeren. Tevens zal de drumband u voorzien van een nieuw ingestudeerd repertoire. Door u alvast een klein voorproefje te hebben gegeven van ons komende concert, hopen wij u enthousiast en nieuwsgierig te hebben gemaakt. U bent allen van harte uitgenodigd om ons voorjaarsconcert bij te wonen op zaterdag 26 maart in ’t Duifhuis te Deil. De aanvang is om 19.30 uur en voor iedereen vrij toegankelijk. Laat u verrassen!

Het programma voor deze avond is hier in te zien.

Dit bericht is geplaatst in Korps, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Voorjaarsconcert 2011

  1. Brenda zegt:

    Heel gezellig concert met mooie muziek. Vooral het stukje van Ennio Morricone was heel mooi!! En Diana, top wat je allemaal bereikt hebt met de meiden van majorette!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *