Voorjaarsconcert 2012

Fanfarekorps De Volharding nodigt u uit voor haar jaarlijkse Voorjaarsconcert op zaterdag 24 maart in ’t Duifhuis te Deil. In dit 110-jarig jubileumjaar zal het optreden om 19:30 beginnen met spetterende shows van de majorettes en optredens van de tamboers. De jeugdleden van de tamboers zullen de marsen The Young Drummer en The Drumplayers spelen. De grote groep tamboers gaan vervolgens nog een aantal gevarieerde marsen voor u spelen.

Het thema van deze avond is zuid-amerikaanse muziek en het leerlingenorkest zal onder leiding van Miriam de Jongh een paar swingende muziekstukken laten klinken. Na de pauze zal het orkest onderleiding van haar nieuwe dirigent Jaap van Stam muziekstukken zoals Turn The Beat Around van Gloria Estefan, Tango Argentina, Cordilleras De Los Andes en Copacabana spelen. Het gehele programma is hier in te zien.

Dit belooft weer een prachtige muzikale avond te worden. Vergeet u dus niet om het Voorjaarsconcert in uw agenda te zetten! Fanfarekorps De Volharding begroet u graag op zaterdag 24 maart om 19:30 in ‘t Duifhuis. De entree is gratis.

Dit bericht is geplaatst in Korps, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *