Brede School Project Enspijk – Blazersklas

Op dinsdag 6 september start voor de bovenbouw van de Openbare Basisschool De Minzerie de blazersklas. In totaal zullen 15 leerlingen meedoen aan dit Brede School Project. Het project wordt georganiseerd door OBS Minzerie en fanfarekorps De Volharding in samenwerking met stichting WelzijnGeldermalsen.

Bugel

Alle leerlingen krijgen een bugel of trompet in bruikleen van de fanfare en eveneens het lesmateriaal. In vijf lessen van 45 minuten op de dinsdagen 6, 13, 20, 27 september en 4 oktober krijgen de leerlingen onder schooltijd les in de school in Enspijk. Per groep ongeveer 7 leerlingen. De muzieklessen worden gegeven door Anneke Konings. Zij is dirigente en lerares kleinkoper van fanfare De Volharding.

Als afsluiting van dit project wordt er op dinsdagavond 11 oktober een uitvoering door de twee groepen in de school Enspijk gehouden. Eveneens zullen het jeugdorkest en het fanfare-orkest optredens verzorgen.

Na de herfstvakantie kunnen de geïnteresseerde leerlingen instromen in het reguliere opleidingsprogramma van De Volharding. Deze lessen worden op dinsdagmiddag in ‘t Duifhuis gegeven.

Contactpersonen: Ronny van Ooyen (OBS De Minzerie), Patricia Kraan (Coördinator Brede School) en Anco van Soelen (Secretaris fanfare De Volharding).

Dit bericht is geplaatst in Optredens & Activiteiten, Orkest en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *