Extra domeinnaam fkdv.nl

Per 5 januari is er een extra domeinnaam, ook wel alias genoemd, toegevoegd aan onze site. Het is fkdv.nl en het is de afkorting van FanfareKorps De Volharding. Deze extra domeinnaam verwijst door naar fanfaredevolharding.nl. Het voordeel is dat een link naar een bericht op de fanfaresite korter wordt. Hetgeen bijvoorbeeld handig is in Twitter. Ook onze e-mailadressen zijn korter geworden. De domeinnaam fanfaredevolharding.nl en de oude e-mailadressen blijven gewoon bestaan.

De link fanfaredevolharding.nl/?p=2881 komt op dezelfde pagina uit als fkdv.nl/?p=2881 en e-mailadres secretaris@fanfaredevolharding.nl is gelijk aan secretaris.

Een tweede verandering is dat het content management systeem (WordPress) niet meer in de sub folder /wordpress staat maar direct in root van de site. Dus de oude link fanfaredevolharding.nl/wordpress/?p=2881 wordt doorgestuurd (redirect) naar fkdv.nl/?p=2881. Ook hiervoor geldt dat de oude links nog te gebruiken zijn.

Met vriendelijke groeten

Anco van Soelen
Webmaster

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *