Voorjaarsconcert 2013

Fanfarekorps De Volharding nodigt u uit voor haar jaarlijkse Voorjaarsconcert op zaterdag 23 maart in ’t Duifhuis te Deil. Het thema van deze avond is “Ik hou van Holland”. Om extra sfeer te krijgen vragen wij u om te komen in oranje of rood-wit-blauwe kleding.

De avond wordt om 19:30 begonnen door de tamboers onder leiding van instructeur Louis van Leer. Zij zullen stukken van Nederlandse componisten ten gehore brengen. Daarna is de beurt aan de mini- en majorettes die hun spetterende shows laten zien. Voor de pauze zullen onze leerling-blazers nog voor u optreden. Na de pauze zal het orkest onder leiding van dirigent Jaap van Stam muziekstukken spelen die geheel in stijl van het thema zijn. De finale wordt door het gehele korps verzorgd..

Het belooft weer een prachtige muzikale avond te worden. Vergeet u dus niet om het Voorjaarsconcert in uw agenda te zetten! Fanfarekorps “De Volharding” begroet u graag op zaterdag 23 maart om 19:30 in ‘t Duifhuis.

Dit bericht is geplaatst in Korps, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *