Koninklijke onderscheiding voor Gerrit-Jan

Na een jaar van voorbereidingen was het op 26 april 2013 zover. Gerrit-Jan Hakkert heeft een koninklijke onderscheiding gekregen. Deze lintjesregen vond plaats in een van de mooiste panden van Betuwe. Landgoed de Heerlijkheid, Mariënwaard had de eer om de mensen van de lintjesregen te ontvangen. Met een aantal muzikanten van De Volharding hebben we op deze vrijdagochtend een deuntje geblazen voor Gerrit-Jan.

Het was een complete verrassing voor Gerrit-Jan. Zowel het lintje als de muziek was in stilte georganiseerd. Helaas regende het deze ochtend flink, maar we mochten schuilen in de keuken van de feestzaal. We mochten niet praten, want anders zouden de mensen in de zaal ons kunnen horen. Het programma was wat uitgelopen, waardoor de eerste muzikanten al begonnen aan een oranjebitter, die klaarstonden voor de bezoekers. Uiteindelijk was het zover, we konden de zaal betreden terwijl Gerrit-Jan en zijn vrouw Marie op het podium stonden. Daarna was er tijd voor een felicitatie. Gerrit-Jan is een van de laatste mensen die benoemd zijn als Lid in de Orde van de Oranje Nassau, door de Koningin. Het was een bijzondere gelegenheid en een eer om als vereniging hierbij aanwezig te zijn.

Gerrit-Jan, gefeliciteerd met dit prachtige lintje!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *