NK Majoretten – Den Haag

Vandaag was het zover.. Het NK Majorette in Den Haag!

Ursula Wierks mocht de spits afbijten deze ochtend. Na heel wat blessures de afgelopen tijd gehad te hebben en zich niet lekker te voelen vandaag zette deze KANJER en nette routine neer! Ursula komt uit in een zeer sterke categorie, en heeft vele tegenstanders. Ze mag zeer tevreden zijn, dit was haar eerste NK met haar clowntjesshow. Het is natuurlijk ook enorm spannend om in je eentje voor zo’n grote zaal vol publiek en meerdere juryleden te gaan staan! Ze wist zich goed staande te houden en mag enorm trots zijn op zichzelf!

Toen was het de beurt aan mn Super Mario Toppers Britt & Ilone. Deze routine heeft ruim 5 maanden stil gelegen want na het EK in Noorwegen hadden de dames wel wat rust verdiend! Vorige week zijn we van start gegaan met trainen en mochten ze zich weer in het zweet werken met hun vertrouwde Super Mario show! Ik zag ze vaak denken.. Daar is Natas weer met haar commentaar.. Ze gingen met kracht en goede energie de vloer op en dit was goed te zien!! Het eerste gedeelte van de routine kreeg ik langs de kant een kippenvel moment.. alles ging zo “eng” gelijk en wat straalde ze van de vloer af!! Wow meiden zelfs na een half jaar kan ik nog genieten langs de kant als ik jullie deze routine zie draaien! Niet alles verliep hierna vlekkeloos maar ook Britt & Ilone wisten een mooie routine neer te zetten! 

Toen mochten de 6 TOPPERS van de dag! Jeetje meiden wat hebben jullie de laatste 2 weken KEIHARD gewerkt! Ik zal niet alle momenten even lief geweest zijn voor jullie.. Maar na vandaag weten jullie dat ik dit gedaan heb om het uiterste uit jullie te halen! Jullie zette een keurige routine neer die in ongeveer 5 a 6 lesuren gerealiseerd is!! Alle meiden wisten een van hun moeilijke tricks allemaal te vangen.. Super! Iedereen heeft keihard gewerkt en dat is vandaag beloond! Ik ben ontzettend trots op jullie!

Na lang wachten was het dan eindelijk tijd voor de prijsuitreiking…

Ursula Wierks haalde hoge punten maar wist helaas niet een podiumplaats te pakken. De concurrentie was dan ook enorm sterk, desniettemin mag deze zeer tevreden en trots op zichzelf zijn!
Britt & Ilone volgde snel hierna.. Met zeer sterke tegenstanders wisten deze TOPPERS een ZILVEREN PLAK te pakken!! Ondanks de routine niet vlekkeloos verliep, werden zij terecht beloond.. Ze horen weer bij de TOP van NL!! Met deze zilveren plak kwalificeren zij zich opnieuw voor een Europees Kampioenschap! Super!!

Toen was het spannend voor onze Robot meiden.. Monica, Iris, Lianne, Ursula, Britt en Ilone.. Allemaal waren zij gespannen… Het harde werken werd beloond! Ze mochten naar voren komen voor een BRONZEN MEDAILLE & BEKER!! Ook zij mogen zich bij de TOP van Nederland aansluiten!

Ik wil alle supporters bedanken voor jullie aanwezigheid! De moeders hebben er op de tribune een flink feestje van gemaakt! Ook Anouck onze kleine Sjaakie super leuk dat je met je Mama heen en weer bent gereden om ons te supporten!

Het was een geslaagde gezellige dag & “De Volharding” heeft zich weer van een zeer goede kant laten zien!

XOXO Natasja

Dit bericht is geplaatst in Majorettes, Optredens & Activiteiten. Bookmark de permalink.

1 Reactie op NK Majoretten – Den Haag

  1. Anco van Soelen zegt:

    Prachtige resultaten 🙂 Ga zo door meiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *