Anjercollecte

logo Prins Bernhard CultuurfondsFanfarekorps De Volharding zal ook dit jaar weer de Anjercollecte verzorgen in de dorpen Deil en Enspijk. De collecte vindt plaats in de week van 12 t/m 17 mei. Het is inmiddels bekend dat 1/3 deel van de opbrengst direct ten goede komt aan onze eigen clubkas. Daarnaast hebben wij al diverse malen een beroep mogen doen op het Fonds van Prins Bernard en daarom zetten de leden zich hier elk jaar weer voor in.

Wij hopen op de enthousiaste inzet van onze collectanten. Opgeven als collectant kan bij Jakkenanna van Gameren of stuur een email naar de secretaris.

Anjercollecte 2014

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *