Voorjaarsconcert

25 maart was het dan eindelijk zover! Het voorjaarsconcert van De Volharding! Het ging allemaal heel goed! Het nummer dat voor iedereen moeilijk was, het nummer dat vaak fout ging tijdens de repetities, het nummer waar we veel op gestudeerd hebben, ja dat nummer, Spirit of Independence, ging ineens heel goed! De dirigent was helemaal trots!! Het was erg gezellig! In de pauze werden er lootjes verkocht! Er werden mensen gehuldigd! Het was echt heel leuk! Er was publiek genoeg en de sfeer was uitermate gezellig!

Bep de Ladyspeakster

Het orkest met de tamboers en de majorettes!

Het publiek!

Het Jeugdorkest o.l.v Aart Kanselaar

De majorettes

De Tamboers

Er zijn live opnames van de verschillende optredens, die kon je volgen op het scherm achter de muzikanten, majorettes en tamboers! Wanneer er geen opnames gemaakt werden, draaide er een presentatie met allerlei foto’s van heel de fanfare, allerlei activiteiten etc.! Van deze live opnames wordt een dvd gemaakt!

DVD Fanfare- en Jeugdorkest

Deze dvd is te koop voor 10 euro! De opbrengst gaat naar het uniformenfonds van onze vereniging!

Dit bericht is geplaatst in Korps, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *