Moederdagbrunch brengt 2750 euro op

 

ENSPIJK- De moederdagbrunch in restaurant De rotonde in Enspijk heeft zondag 150 deelnemers getrokken. De gehele opbrengst van E2750,- is voor de muziekvereniging De Volharding uit Deil.

Geert Boskaljon van De Rotonde spreekt van een prima samenwerking tussen De Rotonde en de Volharding. “De Volharding zorgt voor bekendheid van de brunch, voor mensen om mee te helpen bij de brunch en voor de kindervoorstelling. De rotonde stelt een aantal medewerkers en het restaurant ter beschikking, en wij zorgen er natuurlijk voor het eten en drinken. Met elkaar hebben we zo een mooie opbrengst voor de Volharding. Vorig jaar mochten wij ons verheugen op 100 deelnemers, dit jaar 150. Ik zou zeggen op naar de 200.”

Uit Nieuwsblad Geldermalsen, vrijdag 18 mei 2007.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *