Moederdagbrunch

Hoi,

Zondag 14 mei was de moederdagbrunch. Er waren gelukkig heel veel mensen. Koffie en thee werden ingeschonken en je kon zelf melk enzo pakken. We kregen eerst asperges soep als je dat wilde. De rest mocht je allemaal zelf pakken. Er waren verschillende soorten brood en beleg, salades en ook nog warm eten. Om 12 uur was er een poppenkast voor de kinderen en in een ander deel van het restaurant hingen oude foto’s van Deil, Enspijk, Beesd en Rumpt die je kon bekijken. Aan het einde was er een toetjesbuffet. De vrijwilligers moesten hard werken, maar daardoor is het een geslaagde brunch geworden.

Groetjes,

Leony Kerkhof

moederdb.JPG
Voor meer foto’s zie onze fotoreportage.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Optredens & Activiteiten en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *