Openbare Repetitie

Datum: Zaterdag, 15 dec 2007 Aanvang: 13:00
Lokatie: ’t Duifhuis
Wie: Orkest
       

Zaterdagmiddag 15 december houdt het orkest van 13:00 tot 17:00 een openbare repetitie. Tijdens deze repetitie zullen de concertstukken voor het Nieuwjaarsconcert worden geoefend. Wilt u de repetitie (deels) bijwonen dan bent u van harte welkom in ’t Duifhuis.

In de pauzes kunnen de gasten onder het genot van een kopje koffie of glaasje frisdrank een praatje maken met de orkestleden. Ook zijn er een aantal œoefeninstrumenten aanwezig voor eventuele toekomstige leden. Alle informatie over lessen, instrumenten en onze optredens kunt u deze middag verkrijgen bij een van de bestuursleden.

Dit bericht is geplaatst in Optredens & Activiteiten, Orkest en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *