Verslag: Intocht Sinterklaas 2007

Eén december was het zover Sinterklaas kwam aan in Deil. Al waaide het erg hard, er was een zonnetje. Toen we net op weg waren naar de scheepswerf kwamen we een hele rare piet tegen op de fiets. Ze zei dat wij naar school moesten want daar zou Sinterklaas aan komen. Gelukkig kwam Sinterklaas gewoon aan op de scheepswerf waar veel kinderen en ouders aan het wachten waren. Die rare piet dat was echt een beetje dom hij strooide met suikerklontjes in plaats van pepernoten. Heel goed fietsen kon de piet ook niet want hij reed een majorette haast omver. We gingen toen met zijn alle naar de school toe, want die rare piet was de sleutel van ’t Duifhuis kwijt. Daar moest alle kinderen de sleutel zoeken.

Tijdens het lopen hadden wij ook een paar pieten die met ons mee liepen. Ze hadden van die hele mooie regenboogstokken, alleen het was wel erg lastig de stok vast te houden. Ze gooide de stok door de lucht en probeerde die weer te vangen, maar dat ging vaak mis. Wij hebben allemaal een handje van Sinterklaas gekregen en een handje pepernoten. Die wij lekker hebben opgegeten. De tocht eindigde bij ’t Duifhuis en wij zijn er helemaal mee eens dat Sinterklaas volgend jaar in augustus moet aankomen.

Britt en Ilone
majorettes

Dit bericht is geplaatst in Korps en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *