Jubilarissen Bloesemwandeltocht

 

De Gelderlander, dinsdag 15 april 2008: GELDERMALSEN – Als het weer een beetje mee wil werken gaan er komende zaterdag weer zo’n 25.000 wandelaars op stap voor de Rode Kruis Bloesemtocht vanuit Geldermalsen. Voor de zestiende keer slingeren de wandelaars door het bloesemrijke Lingelandschap, maar zonder de inzet van heel veel vrijwilligers zou het allemaal niet mogelijk zijn.

 

jubilarissen.JPG

 

Zoals veel andere organisaties koestert het bestuur haar vrijwilligers en gisteravond werden daarom alvast vele jubilarissen, die tien of vijftien jaar actief zijn, in het zonnetje gezet in het gemeentehuis van Geldermalsen. Vijftien jaar actief zijn Jenny Messercola, Jos Steuns, Anneke en Karel van Zanten, Bob Meijer, Christian de Wit, Karin Staal-Claasen, Dinie en Johan Baggerman, Arjan Staal en de fanfare de Volharding, Harmonie Concordia en Sweet Blossom Orchestra.

Fanfarekorps “De Volharding” kreeg haar oorkonde voor 15 jaar inzet.

Dit bericht is geplaatst in Orkest en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *