Donateurs

Een dorp en haar muziekvereniging horen bij elkaar. Een viering van Koninginnedag of het inhalen van Sint Nicolaas zonder de fanfare is niet voor te stellen. Ook bij andere gebeurtenissen zoals de spelweek, de jaarmarkt in de speeltuin, een gouden bruiloft of een bijzondere gelegenheid zorgt de fanfare altijd voor een passende muzikale omlijsting. De fanfare doet dat nu al ruim 100 jaar.

pot_met_geld.gifDe fanfare heeft uw hulp daarbij wel nodig, want een muziekvereniging is niet goedkoop. De kosten voor de aanschaf van uniformen, instrumenten en bladmuziek zijn niet gering. Gelukkig heeft het fanfarekorps “De Volharding” al meer dan 500 donateurs met name in de dorpen Deil en Enspijk maar ook daarbuiten.

Bent u al donateur van het fanfarekorps “De Volharding”? Ook uw financiële steun kan het korps gebruiken. U ontvangt als donateur een per jaar het FanfareNieuws zodat u altijd op de hoogte bent van de activiteiten en nieuwtjes van het fanfarekorps “De Volharding”.

Vanaf € 5,- per jaar kunt u donateur worden. Stuur een e-mail naar onze penningmeester@fkdv.nl met uw naam, adres, woonplaats en uw donatiebedrag. Natuurlijk kunt u ook uw bijdrage direct overmaken op bankrekening 31.31.03.399 tnv Fanfarekorps “De Volharding”.

Reacties zijn gesloten.